Notification

Icon
Error

Lansweeper Enterprise optional?

Posted: Thursday, July 18, 2019 2:28:07 PM(UTC)
bnishan

bnishan

Member Original PosterPosts: 3
1
Like
After updating to the latest version, I noticed the new Enterprise early access. After it goes live, Enterprise will be an optional feature, correct? I realize it requires SQL instead of compact SQL, so sticking with the compact version is one way to avoid using it.....but I want to make sure it's not in the roadmap to integrate a mandatory cloud-based component in Lansweeper.
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,765  
posted: 7/19/2019 10:00:22 AM(UTC)
All I know is that there are currently no plans to force customers to the upcoming cloud enterprise.

Active Discussions

Lansweeper Email attachments
by  krejar   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/15/2019 10:15:07 PM(UTC)
Lansweeper HP Printer not showing correctly
by  Fathom  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/15/2019 4:14:55 PM(UTC)
Lansweeper Install LsAgent on Mac
by  Jonnym   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/14/2019 10:14:08 AM(UTC)
Lansweeper Asset State Question
by  rtaylor  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/13/2019 5:53:24 PM(UTC)
Lansweeper LSAgent Version
by  roberto.m  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/13/2019 3:33:50 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper and snmp v3
by  Justin5135   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/12/2019 7:07:22 PM(UTC)
Lansweeper Hikvision CCTV Cameras SNMP scan
by  thejduk  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/12/2019 2:34:05 PM(UTC)