Notification

Icon
Error

Lansweeper Enterprise optional?

Posted: Thursday, July 18, 2019 2:28:07 PM(UTC)
bnishan

bnishan

Member Original PosterPosts: 3
1
Like
After updating to the latest version, I noticed the new Enterprise early access. After it goes live, Enterprise will be an optional feature, correct? I realize it requires SQL instead of compact SQL, so sticking with the compact version is one way to avoid using it.....but I want to make sure it's not in the roadmap to integrate a mandatory cloud-based component in Lansweeper.
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,965  
posted: 7/19/2019 10:00:22 AM(UTC)
All I know is that there are currently no plans to force customers to the upcoming cloud enterprise.

Active Discussions

Lansweeper Exchange Scan in v7 and DAG
by  Peter.Riederer   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:42:48 AM(UTC)
Lansweeper Asset Scanning - Change Types
by  DNuhija  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:40:47 PM(UTC)
Lansweeper Plundervolt
by  NWSF   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:10:14 PM(UTC)
Lansweeper MSI Package
by  Stefano Magri  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:34:16 PM(UTC)
Lansweeper HP Warranty scan - broken for some products
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:17:05 PM(UTC)
Lansweeper ESXI 6.5 Monitoring not working
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 2:08:00 PM(UTC)
Lansweeper Chrome OS Scanning Credential Issue
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:54:56 AM(UTC)
Lansweeper Custom OID Tables
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:11:36 AM(UTC)