Notification

Icon
Error

Location -> ipLocation Undefined

Posted: Tuesday, June 25, 2019 9:58:03 AM(UTC)
Michaelvds

Michaelvds

Member Original PosterPosts: 2
0
Like
Hello,

I set up different locations and IPLocations.
When I look at the list of all the locations I notice it says "Undefined" for every location in the "IPLocation" column.

Can anyone tell me how I can connect a location to its IPLocation?

Thank you!
Michaelvds attached the following image(s):
location.jpg
Charles.X
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,933  
posted: 6/28/2019 9:20:28 AM(UTC)
IP Locations use the primary IP of an asset within Lansweeper. Since actual location maps do not have an IP, they won't be linked IP locations.

So, unfortunately, it won't be possible to do this at the moment.

Active Discussions

Lansweeper Physical Disk Size
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:18:38 PM(UTC)
Lansweeper AD User report
by  GMcCartney  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 12:07:22 PM(UTC)
Lansweeper PC Build Report Missing Software
by  Andy.S   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:28:40 AM(UTC)
Lansweeper Creat report ALL office (ms officce,libreoffice,openoffice)
by  RC62N  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/15/2019 9:58:33 PM(UTC)
Lansweeper How to Report on Dynamic Asset Groups
by  Rob-CD   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/15/2019 11:49:22 AM(UTC)
Lansweeper Custom All Assets Report Help
by  Matt Fuhrman  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/14/2019 3:55:25 PM(UTC)
Report Center Calculate your network's computing power
by  GBInnovation   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/13/2019 12:11:18 PM(UTC)
Lansweeper Patch Tuesday report, last 3 months
by  JacobH  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/12/2019 5:28:37 PM(UTC)