Notification

Icon
Error

Is the conditional step for OS arch broken?

Posted: Friday, June 21, 2019 8:56:25 PM(UTC)
ALansweeperJunkie

ALansweeperJunkie

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
I've made a very basic package to WOL.

1. Check for 32, if successful, install 32.
2. Check for 64, if successful, install 32.
3. Install 32, stop if fail/successful
4. Install 64, stop if fail/successful

"Result: Deployment ended: No returncode. Package was stuck at step #1. Stop(Failure)."

"OS Architecture Is 32 bit" is on the first step.

Why does is fail on step 1 if all it's doing is checking OS arch?
Running against run of the mill Win10 1903 workstation, 64bit.

Thanks

CyberCitizen
#1CyberCitizen Member Posts: 189  
posted: 6/24/2019 1:00:54 AM(UTC)
We are only updated to 1809 as 1903 still fairly new. Works ok on 1809. Do you have any 1809 machines you can test on? Maybe its an issue with 1903 which can be reported to support to resolve if that is the case.

Active Discussions

Lansweeper Lansweeper Not Saving New Asset
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 3:54:17 PM(UTC)
Lansweeper Office365: Sharepoint library permissions
by  n.klug  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:47:24 AM(UTC)
Lansweeper Update relation: Owned by from Active Directory
by  davdyv   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:03:06 AM(UTC)
Lansweeper Uptime incorrect
by  CyberCitizen  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:29:08 AM(UTC)
Lansweeper Email configuration
by  Ian.Prentice  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/19/2019 3:14:04 PM(UTC)
Lansweeper InTune Scanning not showing all devices
by  TBRIT   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/19/2019 3:12:03 PM(UTC)
Lansweeper Unique Custom Fields
by  Hendrik.VE  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/19/2019 11:52:35 AM(UTC)