Notification

Icon
Error

Suggestions for SonicWall Setup - Cannot get SNMP working

Posted: Thursday, June 13, 2019 9:08:15 PM(UTC)
brodiemac

brodiemac

Member Original PosterPosts: 12
0
Like
I have SNMP setup on my SonicWalls and confirmed I can read the info using the Devicetester utility. However, LANSweeper is not picking up much information. It either reads them as a webserver or Linux device. Anyone have any tips or suggestions to get this working?
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,740  
posted: 6/14/2019 8:37:26 AM(UTC)
Does the asset have an OID on it? It is the easiest way to verify if it was scanned using SNMP. If so I would take a look at just mapping the OID manually (Configuration\Asset Mapping).
brodiemac
#2brodiemac Member Original PosterPosts: 12  
posted: 6/14/2019 12:48:30 PM(UTC)
Again, using the Deveicetester utility provided by LANSweeper, I pulled the OID and added it as you recommended, then re-scanned the device. Same result.
Esben.D
#3Esben.D Member Administration Posts: 1,740  
posted: 6/19/2019 9:25:16 AM(UTC)
What happens if you map the OID?
AZHockeyNut
#4AZHockeyNut Member Alpha Tester Posts: 231  
posted: 6/19/2019 3:32:33 PM(UTC)
If you pull the newer MIBs for with the update, there should be a way to get the OIDs out of that. I don't know if that is a simple process or not as I have not scanned mine nor used any of the Custom OID stuff yet.

Active Discussions

Lansweeper Lansweeper Not Saving New Asset
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 3:54:17 PM(UTC)
Lansweeper Getting only the first Owner of an Asset
by  ToMonkey  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 3:45:30 PM(UTC)
Lansweeper Report of assets names behind switches/routers
by  dsimonspan   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 3:05:09 PM(UTC)
Lansweeper Help Desk: Top 10 users submitting tickets
by  LGuth  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:38:08 PM(UTC)
Lansweeper Office365: Sharepoint library permissions
by  n.klug   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:47:24 AM(UTC)
Lansweeper Update relation: Owned by from Active Directory
by  davdyv  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:03:06 AM(UTC)
Lansweeper Uptime incorrect
by  CyberCitizen   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:29:08 AM(UTC)