Notification

Icon
Error

Duplicate MAC address during asset rename

Posted: Thursday, May 23, 2019 3:48:49 PM(UTC)
TJ

TJ

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
Hey guys, trying to rename an asset but I can't due to a duplicate MAC address being present on our asset list. Any way around this?

My asset list looks like

VOIPPHONE1
VOIPPHONE2
Hongbo: enter recv_msg_userauth_request Hongbo!!!!! 'none' request, SHOULD NOT BE HERE!!!! Hongbo: enter recv_msg_userauth_reques
VOIPPHONE4

Any tips are appreciated, thanks!

Active Discussions

Lansweeper How to scan assets on a different network
by  twpseaton   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:04:36 PM(UTC)
Lansweeper How do you scan your assets on your network?
by  OycAdmin  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:48:11 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper warnings sent to an email
by  MilicaM   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 2:23:29 PM(UTC)
Lansweeper ShellRunAs action in Lansweeper
by  DavidL  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:58:07 AM(UTC)
Lansweeper Location -> ipLocation Undefined
by  Michaelvds   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:58:03 AM(UTC)
Lansweeper Changing/Editing tblComputerSystem.DomainRole
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/24/2019 2:41:17 PM(UTC)
Lansweeper Version Check Page
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/24/2019 2:37:43 PM(UTC)