Notification

Icon
Error

Ticket dispatching not working

Posted: Wednesday, May 15, 2019 12:08:23 PM(UTC)
David_Janicek

David_Janicek

Member Original PosterPosts: 3
0
Like
I can't seem to get automatic Ticket dispatching to work. At the moment, the only Filter i defined is that Mails coming from our Domain to the inbox of the Helpdesk get automatically dispatched to the Team.

Mails in itself are working, if users generate a new Ticket on the Homepage, they get a mail. If i change the Ticket, they also get mails and direct messages are also working.

The only difference is, that the Helpdesk mail adress is an internal one, meaning with our full domain, which is different to our regular mail domain. The filter/automatic dispatching does filter to our mail domain.

Full Domain is xxx.gen.de
Mail Domain is xxx.de

Active Discussions

Lansweeper Update DNS record
by  Lewis_Spokane   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 12:17:26 AM(UTC)
Lansweeper Trigger deploy when seen
by  bbazian  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:13:02 PM(UTC)
Lansweeper Restoring server from backup, retaining Lansweeper
by  JacobH   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:48:39 PM(UTC)
Lansweeper LSAgent has forgotten x64 Windows applications
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:37:55 PM(UTC)
Lansweeper Not finding some switches on IP range scan
by  acstanley   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:23:36 PM(UTC)
Lansweeper Generate report based upon filter?
by  pryan67  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:20:58 PM(UTC)
Lansweeper LsAgent on Ubuntu 18.04 - Not getting updated in the console
by  rpokkyarath   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:15:22 AM(UTC)
Lansweeper Auditing deletes
by  B.L.  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:48:45 AM(UTC)