Notification

Icon
Error

Failed Deployment Report Issues - Duplicate assets appearing in report

Posted: Monday, May 13, 2019 8:22:22 PM(UTC)
MHScripts

MHScripts

Member Original PosterPosts: 12
0
Like
This issue has been solved! Click here to view the solution
I am trying to make a report that will show the last 100 failed deployments.
The issue is when I run this it just has the same asset listed 100 times.
Wondering what this issue is?
Sorry in advance as I'm sure its something simple I am over looking.




Select Top 100 web50repwindeploymentlogs.AssetID,
web50repwindeploymentlogs.AssetName,
web50repwindeploymentlogs.Domain,
web50repwindeploymentlogs.IPLocation,
web50repwindeploymentlogs.ScanningServer,
web50repwindeploymentlogs.Package,
web50repwindeploymentlogs.LogDate
From tblAssetCustom,
web50repwindeploymentlogs
Where web50repwindeploymentlogs.DeploySuccess = 'No' And tblAssetCustom.State =
1
endyk
#1endyk Member Posts: 24  
posted: 5/14/2019 12:24:25 PM(UTC)
I searched the forum for similar scripts and found the script below. Let me know if it helps.

Select Top 1000000 pl.Added As [Log Date],
pl.ServerName,
a.AssetName,
a.AssetID,
p.PackageName As Package,
p.PackageID,
pl.Executor As Executor,
pl.Errorcode As [Return],
pl.LastStepID As [Last Step],
pl.Errormessage As Message,
pl.Version As [Deployer Version]
From tsysPackageLogs pl
Left Outer Join tblAssets a On pl.AssetID = a.AssetID
Join tsysPackages p On pl.PackageID = p.PackageID
--Where pl.ServerName = ''
Order By [Log Date] Desc

Active Discussions

Lansweeper Duplicate Asset 1 Mac address, 1 domain\computer\1
by  jstrong71   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 9:16:58 PM(UTC)
Lansweeper Dell Service Tag
by  cycleheat  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 5:07:22 PM(UTC)
Lansweeper VM use 2 licence asset
by  PhilippeC.   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 4:52:33 PM(UTC)
Lansweeper Windows Defender AV
by  Mikey!  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:32:50 PM(UTC)
Lansweeper Deployment Package Successful but Log error
by  CyberCitizen   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 12:23:38 AM(UTC)
Lansweeper Dynamic Groups - Mass edit fields
by  confablab  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/8/2019 6:25:36 PM(UTC)
Lansweeper LSAgent Install switches
by  Ryan.G   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/8/2019 3:35:31 PM(UTC)
Lansweeper Static Group status
by  Ryan.G  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/8/2019 3:31:59 PM(UTC)