Notification

Icon
Error

Avast scanning still failing

Posted: Tuesday, April 23, 2019 2:36:54 PM(UTC)
EB

EB

Member Original PosterPosts: 32
0
Like
It is really exhausting and time consuming for other people to have to upload a picture to an external link just so they can do YOUR job of fixing problems with your software.

UserPostedImage

This problem has been happening for quite some time now.

As I have stated before, this only happens ON SERVERS.

this folder must not be scanned (C:\Program Files\AVAST Software\Avast)

Please fix your issues.

Thank You
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,738  
posted: 4/24/2019 12:59:17 PM(UTC)
Usually these issues are related to the AV installation itself not being found or the software not being set as an anti-virus software.

Since I can see that you're already in contact with support they will be able to do better troubleshooting than I would be able to do on the public forum.

Active Discussions

Lansweeper Pushing Packages in Multi-Domain Trusted Environment
by  SPedraza   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:43:05 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper Not Saving New Asset
by  Terry1337  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:52:51 PM(UTC)
Lansweeper Email configuration
by  Ian.Prentice   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:14:04 PM(UTC)
Lansweeper InTune Scanning not showing all devices
by  TBRIT  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:12:03 PM(UTC)
Lansweeper Unique Custom Fields
by  Hendrik.VE   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:52:35 AM(UTC)
Lansweeper Uptime incorrect
by  alfiet  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:53:33 AM(UTC)
Lansweeper Lansweeper Remote Screenshot Folder
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:24:31 AM(UTC)
Lansweeper Lansweeper Enterprise optional?
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:00:22 AM(UTC)