Notification

Icon
Error

Lansweeper and snmp v3

Posted: Friday, March 16, 2018 9:53:05 AM(UTC)
gollfy

gollfy

Member Original PosterPosts: 1
2
Like
Hi,

We are currently running snmp v3 SHA with no encryption on our devices, however looking at the guide for lansweeper, an encryption password is required to enable scanning. Can someone confirm this is the case and if there is someway to do it on lan sweeper without encryption.

Thanks for your help
David
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,765  
posted: 3/19/2018 2:10:03 PM(UTC)
Unfortunately, currently it is required to enter a password and encryption key for SNMPv3. However, customers have asked us before to remove this restriction and add the ability to add context as well. I added your request to our customer wishlist.
Justin5135
#2Justin5135 Member Posts: 1  
posted: 8/12/2019 7:07:22 PM(UTC)
Yes please add optional context option for SNMPv3

Active Discussions

Lansweeper Email attachments
by  krejar   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/15/2019 10:15:07 PM(UTC)
Lansweeper HP Printer not showing correctly
by  Fathom  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/15/2019 4:14:55 PM(UTC)
Lansweeper Install LsAgent on Mac
by  Jonnym   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/14/2019 10:14:08 AM(UTC)
Lansweeper Asset State Question
by  rtaylor  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/13/2019 5:53:24 PM(UTC)
Lansweeper LSAgent Version
by  roberto.m  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/13/2019 3:33:50 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper and snmp v3
by  Justin5135   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/12/2019 7:07:22 PM(UTC)
Lansweeper Hikvision CCTV Cameras SNMP scan
by  thejduk  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/12/2019 2:34:05 PM(UTC)