Notification

Icon
Error

Report for showing CPUs below or above - Look for computers that might need replacing

Posted: Thursday, February 15, 2018 2:10:03 PM(UTC)
dslusher

dslusher

Member Original PosterPosts: 2
0
Like
I want to make a report that will show below or above a CPU speed.
RC62N
#1RC62N Member Posts: 395  
posted: 3/1/2018 9:44:39 PM(UTC)
Add tblProcessor to your report. You'll find MaxClockSpeed in that table, along with a bunch of other potentially relevant fields.
GBA Craig
#2GBA Craig Member Posts: 2  
posted: 7/18/2019 3:38:41 PM(UTC)
Originally Posted by: RC62N Go to Quoted Post
Add tblProcessor to your report. You'll find MaxClockSpeed in that table, along with a bunch of other potentially relevant fields.


Can I add the current overclocked speed to the report?

Active Discussions

Lansweeper Exchange Scan in v7 and DAG
by  Peter.Riederer   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:42:48 AM(UTC)
Lansweeper Asset Scanning - Change Types
by  DNuhija  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:40:47 PM(UTC)
Lansweeper Plundervolt
by  NWSF   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:10:14 PM(UTC)
Lansweeper MSI Package
by  Stefano Magri  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:34:16 PM(UTC)
Lansweeper HP Warranty scan - broken for some products
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:17:05 PM(UTC)
Lansweeper ESXI 6.5 Monitoring not working
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 2:08:00 PM(UTC)
Lansweeper Chrome OS Scanning Credential Issue
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:54:56 AM(UTC)
Lansweeper Custom OID Tables
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:11:36 AM(UTC)