Notification

Icon
Error

Quick copy a asset to new - Quick copy a asset to new

Posted: Friday, November 24, 2017 12:19:17 PM(UTC)
beandre

beandre

Member Original PosterPosts: 1
5
Like
When you need to add 1 to 5 asset, it takes some time create the sheet to do the import of asset. An example is when we do an inventory and find an asset missing in Lansweeper. Then I should be nice just to open an already existing asset and with a klick to copy, and then change a serial number and name or what is needed to be changed.
Florian SYN TRAC
#1Florian SYN TRAC Member Posts: 4  
posted: 7/2/2020 6:35:51 AM(UTC)
Hey LS-Team,

please don't ignore wishes from your costumers!!

Best regards from an angry one!

Active Discussions

Lansweeper Help Desk Users Required To Have Email
by  josh.d   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:34:27 PM(UTC)
Lansweeper Real Ticket Templates
by  TimHolmes1973  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:38:08 PM(UTC)
Lansweeper Event Filter Widget Cases
by  taext   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 7:56:07 AM(UTC)
Lansweeper No antivirus installed
by  MB@CC-IT  
Go to last post Go to first unread
Last post: 1/26/2021 5:14:50 PM(UTC)
Lansweeper New License
by  Mikey   Go to last post Go to first unread
Last post: 1/26/2021 3:46:57 PM(UTC)
Lansweeper Powershell module for Lansweeper - Automation
by  Hendrik.VE  
Go to last post Go to first unread
Last post: 1/26/2021 1:48:59 PM(UTC)
Lansweeper Email - Email notifications not working
by  Bruce Tran  
Go to last post Go to first unread
Last post: 1/25/2021 10:46:29 PM(UTC)