Notification

Icon
Error

Quick copy a asset to new - Quick copy a asset to new

Posted: Friday, November 24, 2017 12:19:17 PM(UTC)
beandre

beandre

Member Original PosterPosts: 1
5
Like
When you need to add 1 to 5 asset, it takes some time create the sheet to do the import of asset. An example is when we do an inventory and find an asset missing in Lansweeper. Then I should be nice just to open an already existing asset and with a klick to copy, and then change a serial number and name or what is needed to be changed.
Florian SYN TRAC
#1Florian SYN TRAC Member Posts: 4  
posted: 7/2/2020 6:35:51 AM(UTC)
Hey LS-Team,

please don't ignore wishes from your costumers!!

Best regards from an angry one!

Active Discussions

Lansweeper Help Desk Workflow
by  lswanson   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:12:21 PM(UTC)
Lansweeper Changing to remote scanning due to COVID
by  FrankSc  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:35:26 PM(UTC)
Lansweeper Not giving hackers the Domain Admin password / account
by  FrankSc   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:27:13 PM(UTC)
Lansweeper LsAgent failing - Lansweeper SSL Expired
by  lansweeper25t34  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:33:28 PM(UTC)
Lansweeper Is there a chance to get the firewall off via Lansweeper?
by  EDV_OHZ   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:57:26 PM(UTC)
Lansweeper Merge Asset button
by  KeithBecker  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 9:27:54 PM(UTC)
Lansweeper Merge Two Assets or Update Based on Serial Number
by  KeithBecker   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 9:25:16 PM(UTC)
Lansweeper Hyper-V guest assets
by  bgstein  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 5:50:24 PM(UTC)