Notification

Icon
Error

Installed features - Table Name

Posted: Friday, May 19, 2017 10:02:17 PM(UTC)
PROSUser

PROSUser

Member Posts: 5
0
Like
This issue has been solved! Click here to view the solution
I need to create a report based on Features installed on a computer, I got the table for software, but that table doesnt include the features, Does anyone knows that name of that table?
Bruce.B
#1Bruce.B Member Administration  
posted: 5/20/2017 6:42:32 PM(UTC)
The tables you're looking for are tblFeature and tblFeatureUni which store data scanned from the WMI class Win32_OptionalFeature. For future reference, you can find a full list of all the tbl and htbl tables in the Lansweeper database and their description in our database dictionary. The database dictionary can be accessed by clicking the View Database Documentation button in the report builder (Reports\Create New Report).

Active Discussions

Lansweeper Lansweeper and Sourcefire Modules
by  iboyd   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:15:16 PM(UTC)
Lansweeper Issue with Upgrade to 6.0.100
by  albrigtp  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:07:53 PM(UTC)
Lansweeper Integration with FirePOWER 6.x as an identity source?
by  bubba198   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:52:54 PM(UTC)
Lansweeper No report editor option
by  David.G  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 12:49:53 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper additional Scan Server
by  BenjaminK   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:22:35 AM(UTC)
Lansweeper Customizable installer please!
by  AZHockeyNut  
Go to last post Go to first unread
Last post: 10/18/2017 7:48:03 PM(UTC)
Lansweeper Linux servers not listed in 'Server: All Servers' report
by  norbro   Go to last post Go to first unread
Last post: 10/18/2017 4:18:04 PM(UTC)
Lansweeper Report that show assets childs
by  EtienneHB  
Go to last post Go to first unread
Last post: 10/18/2017 4:12:49 PM(UTC)