Notification

Icon
Error

Duplicate assets, random monitor unique keys - Some imported monitors get unique keys

Posted: Friday, May 14, 2021 1:00:34 PM(UTC)
kloosterd

kloosterd

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
I'm having issues with Lansweeper giving some imported HP monitors randomly generated key. I've even tried wiping out all monitors from my database, and importing before allowing Lansweeper to do its scan.

I'll attach a screenshot of one of my duplicates.

Has anyone else run into this? Any idea as to why and how I can fix this? I have around 700 monitors and am getting ~90 duplicate assets.
kloosterd attached the following image(s):
duplicate assets.PNG

Active Discussions

Lansweeper Enterprise Options in Menu Bar/Configuration
by  mk@allan   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/18/2021 7:38:43 PM(UTC)
Lansweeper No One getting back to me from Lansweeper
by  Kenneth Lindsay  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/18/2021 3:31:06 PM(UTC)
Lansweeper INFO DateTimeService time refresh
by  miharix   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/18/2021 10:48:57 AM(UTC)
Lansweeper RPC Unavailable error
by  Greeno  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/17/2021 7:15:07 PM(UTC)
Lansweeper Exclude Search
by  pryan67  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/16/2021 4:01:43 PM(UTC)
Lansweeper Report: All Apple Mac devices with Memory RAM asset
by  gabrielo   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/16/2021 3:17:24 PM(UTC)
Lansweeper Does technical support for LS really respond?
by  tosch  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/16/2021 12:48:50 PM(UTC)