Notification

Icon
Error

Helpdesk API - Helpdesk API

Posted: Thursday, June 13, 2019 5:00:11 PM(UTC)
Shane Sanders

Shane Sanders

Member Original PosterPosts: 1
1
Like
Hello Everyone,
I have created a basic web form for my end users to create tickets with. See code below. I am trying to add multiple custom fields to this and find myself coming up short. If you have a working solution for this can you post or send me an email to ssanders@mdspn.com with your working code? Thanks in advance.

Code:
<form action="http://lansweeper/api.aspx?Action=AddTicket&Key=xxx" method="post">
  <div>
    <label for="subject">What trouble are you having?</label>
    <input name="subject" id="subject" value="">
  </div>
  <div>
    <label for="description">Please be descriptive?</label>
    <input name="description" id="description" value="">
  </div>
  <div>
    <label for="email">E-mail Address</label>
    <input name="email" id="email" value="ssanders@mdspn.com">
  </div>


  <div>
    <label for="customfields">IP Address</label>
    <input name="customfields" id="customfields" value="">
  </div>


  <div>
    <button>Submit</button>
  </div>
</form>
Skylar@Hennig
#1Skylar@Hennig Member Posts: 2  
posted: 10/27/2020 4:44:50 PM(UTC)
Hello,

did you ever get this working? I haven't been able to use the API to create tickets at all. even if I type in the URL per the documentation (http://lansweeper:81.api.aspx?Action=AddTicket&Key=123&Subject=Test&Description=TEst&username=test&email=test@tes.com) I get a server 500 error.
scoops98
#2scoops98 Member Posts: 2  
posted: 4/14/2021 11:53:30 AM(UTC)
I am trying to achieve the same thing. It looks like authentication has to happen via a browser before the API will work which doesnt make much sense.

Active Discussions

Lansweeper Using tblO365User report for devices Out of warranty
by  QueryLSTech   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:15:37 PM(UTC)
Lansweeper Duplicate assets, random monitor unique keys
by  kloosterd  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:00:34 PM(UTC)
Lansweeper Scanning - nothing appears in the queue
by  LS IT Admins   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:08:22 AM(UTC)
Lansweeper Broken scanning of AD
by  LS IT Admins  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:59:35 AM(UTC)
Lansweeper New ticket auto-assignment & default state
by  Brandon   Go to last post Go to first unread
Last post: 5/13/2021 5:21:31 PM(UTC)
Lansweeper Automatic Follow-Up for Tickets
by  Francis Lee Mondia - Endace  
Go to last post Go to first unread
Last post: 5/12/2021 11:06:51 PM(UTC)
Lansweeper Can't see devices on Lansweeper
by  vqT4cDoP9iXyMZwoDUWU   Go to last post Go to first unread
Last post: 5/12/2021 8:33:21 PM(UTC)
Lansweeper LAPS managed password
by  SystemAdmin  
Go to last post Go to first unread
Last post: 5/12/2021 6:08:42 PM(UTC)