Notification

Icon
Error

Scanning for Static Routes? - Any way of scanning for static routes?

Posted: Friday, February 26, 2021 12:43:28 PM(UTC)
ChrisParr

ChrisParr

Member Original PosterPosts: 11
0
Like
Static routes on servers, really handy as a quick fix or a workaround for network config limitations. Also 100% guaranteed to come back and bite you in 6 months when you've forgotten they exist and someone's made a change to a firewall or router.

Is there anyway to scan for them so that when a device suddenly becomes unreachable off the local subnet you've got half a chance of troubleshooting it?

Active Discussions

Lansweeper Verify a successful copy to user computer
by  Brandon   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:09:50 PM(UTC)
Lansweeper Pablo
by  Pablo  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/20/2021 8:05:07 PM(UTC)
Lansweeper Can Actions work when using when using a Ubuntu machine
by  mzipperer   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/1/2021 10:16:34 PM(UTC)
Lansweeper Remove user from local admin group
by  jhartley@alcona-county.net  
Go to last post Go to first unread
Last post: 3/24/2021 4:27:30 PM(UTC)
Action Password Status
by  mcgr5   Go to last post Go to first unread
Last post: 3/24/2021 2:07:51 PM(UTC)
Lansweeper Network Scanning
by  MZU  
Go to last post Go to first unread
Last post: 3/7/2021 8:23:10 AM(UTC)
Lansweeper Creating a schduled task on remote computer
by  steveb   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 7:44:48 PM(UTC)
Lansweeper Uninstall Software action not working?
by  Brandon  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/15/2021 10:03:22 PM(UTC)