Notification

Icon
Error

Switch uplinks - Not seeing details for switch uplinks

Posted: Friday, February 19, 2021 5:24:55 PM(UTC)
Arwen

Arwen

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
I have SNMP turned on for all my switches. Lansweeper can see which machines are connected to the switches and which ports. It can also see if a port is an uplink. However, it does not show which switch that uplink goes to. Is there a way for this to work?

Active Discussions

Lansweeper Wake on Lan Issues
by  miharix   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:23:13 PM(UTC)
Lansweeper Export Ticket List
by  Yassine Dakir  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 12:29:07 PM(UTC)
Lansweeper AWS scanning appears to only cover 1 account
by  Vincent Pollock   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/23/2021 9:26:04 PM(UTC)
Lansweeper TCP 445 to external IP during LS scan?
by  jvogler  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/23/2021 8:02:06 PM(UTC)
Lansweeper Use Wildcard for User Name in Allowed Administrator
by  FP  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/22/2021 10:33:25 PM(UTC)
Lansweeper Helpdesk report for tickets for all on one reason
by  TimHolmes1973   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/22/2021 7:22:56 PM(UTC)
Lansweeper Issues Updating
by  FrankSc  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/22/2021 11:06:50 AM(UTC)