Notification

Icon
Error

Asset Management - Unattached assets - Unattached asset

Posted: Wednesday, November 25, 2020 8:15:16 PM(UTC)
MrDiamond

MrDiamond

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
Currently we use Lansweeper for asset management. However, I have run into some difficulty with Lansweeper's ability to keep track of assets that have not been attached to the network yet. What is the best way to add these assets, I assume manually, in such a way that when the asset does eventually hit the network, we don't end up with duplicate assets listed?
FrankSc
#1FrankSc Member Administration Posts: 116  
posted: 12/3/2020 6:33:02 PM(UTC)
Hello,

Please have look at the KB article below, this describes how Lansweeper uniquely identifies assets. If the manually entered assets meet these conditions, they should get merged automatically.
https://www.lansweeper.c...quely-identifies-assets/

Active Discussions

Lansweeper LSAgent Rescan Asset
by  marck1024   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 4:11:53 PM(UTC)
Lansweeper Allowing a role to create asset groups
by  mh6543   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 10:00:40 PM(UTC)
Lansweeper Export LsAgent Assets
by  steveb  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 7:26:32 PM(UTC)
Lansweeper Asset Uptime "Asset on total"
by  Andy.S   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 3:07:35 PM(UTC)
Lansweeper Scanning for Static Routes?
by  ChrisParr  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 12:43:28 PM(UTC)
Lansweeper lansweeperuser sql database permissions
by  David K.   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/25/2021 11:54:38 PM(UTC)
Lansweeper Scanning certificates
by  Vincent Pollock  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/25/2021 8:35:11 PM(UTC)