Notification

Icon
Error

Monitor Information with assetname - Show the assetname of monitors in build in report

Posted: Tuesday, October 13, 2020 3:37:38 PM(UTC)
pskup

pskup

Member Original PosterPosts: 35
0
Like
This issue has been solved! Click here to view the solution
Hello community,

i would like to have a list with all Desktops and the names of all connected monitors.

The build in report lists Monitor Model or manufacturer but not the names we gave them (from an internal inventory list).

Is this possible?

I found this nice report, but it lists only monitor model too,

https://www.lansweeper.c...-monitors.aspx#post39180

Thank you
Brandon
#1Brandon Member Posts: 170  
posted: 10/14/2020 5:00:07 PM(UTC)
Which field did you put the name in for the monitor asset?

Originally Posted by: pskup Go to Quoted Post
Hello community,

i would like to have a list with all Desktops and the names of all connected monitors.

The build in report lists Monitor Model or manufacturer but not the names we gave them (from an internal inventory list).

Is this possible?

I found this nice report, but it lists only monitor model too,

https://www.lansweeper.c...-monitors.aspx#post39180

Thank you


fjca
#2fjca Member Posts: 92  
posted: 10/14/2020 7:07:42 PM(UTC)
Originally Posted by: pskup Go to Quoted Post
Hello community,

i would like to have a list with all Desktops and the names of all connected monitors.

The build in report lists Monitor Model or manufacturer but not the names we gave them (from an internal inventory list).

Is this possible?

I found this nice report, but it lists only monitor model too,

https://www.lansweeper.c...-monitors.aspx#post39180

Thank you


You probably want something like this:

https://www.lansweeper.c...or-Report.aspx#post56383

pskup
#3pskup Member Original PosterPosts: 35  
posted: 10/16/2020 8:03:56 AM(UTC)
Originally Posted by: Brandon Go to Quoted Post
Which field did you put the name in for the monitor asset?


Hello Brandon, thanks for your answer.

The field i need ist the normal "Assetname:", shown on the "Edit asset" page.

pskup
#4pskup Member Original PosterPosts: 35  
posted: 10/16/2020 8:06:20 AM(UTC)
Originally Posted by: fjca Go to Quoted Post
You probably want something like this:

https://www.lansweeper.c...or-Report.aspx#post56383


Thank you fjca but this repot also doesn't show the asset Names of the Monitors. This i need more then alle the other informations like manufakuter or serial number.

pskup
#5pskup Member Original PosterPosts: 35  
posted: 10/16/2020 8:17:04 AM(UTC)
For clarification


I have a Windows computer asset, named PC001 via the "Edit asset" page an the Field "Assetname:".
I have two Monitors connected to this pc, scanned automatically. I also named them via the "Edit asset" page and the Field "Assetname: MO001 and MO002

I want a report showing this:

Code:

Windows Asset  |  Monitor 1 | Monitor 2
PC001               MO001      MO002
PC005               MO012
pskup attached the following image(s):
Screenshot 2020-10-16 091744.gif
pskup
#6pskup Member Original PosterPosts: 35  
posted: 11/6/2020 1:49:35 PM(UTC)

Active Discussions

Lansweeper Assigned Assets
by  anpatterson03   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:50:46 PM(UTC)
Lansweeper Troubleshooting Helpdesk
by  brodiemac-too  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:46:21 PM(UTC)
Lansweeper Make agents regular users
by  JP-CPC   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 7:32:54 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper updates without stopping whole IIS service
by  Hstr  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:32:17 AM(UTC)
Lansweeper Active Directory Groups not scanned properly
by  SCH   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 7:10:23 AM(UTC)
Lansweeper Ticket Content Default Value
by  CPG  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/28/2021 8:45:12 PM(UTC)
Lansweeper New status to mimic Closed
by  chris.anderson   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/28/2021 7:14:27 PM(UTC)
Lansweeper Change Management - Voting and Tracking
by  brodiemac-too  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/28/2021 2:48:01 PM(UTC)