Notification

Icon
Error

Web Extension Add In Not Working - LanSweeper Web Extension Add In Not Working for FireFox, IE, Chrome, Edge, anything ever...

Posted: Thursday, October 8, 2020 7:29:48 PM(UTC)
tischuchman

tischuchman

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
FF updated and it stopped working. I download it again and it doesnt work. I reinstall and it doesnt work. The reg entry never worked for me for IE, not surprised... its IE. Everyone in healthcare thinks Chrome is satan so its hard to get that to even run with domain admin... but it fails forever. Edge is.... Edge and it wont run in that either.

Is anyone else having issues with the add ins working? I love those little actions on the side there... so cute!

But I like them better when they work.
steveb
#1steveb Member Posts: 24  
posted: 10/15/2020 4:06:58 PM(UTC)

Active Discussions

Report Center Default Browser and Version
by  RC62N  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/26/2020 8:00:54 PM(UTC)
Lansweeper Trying to make a custom report that sorts assets by state
by  mzipperer   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/25/2020 5:36:52 PM(UTC)
Lansweeper Report - All Assets with Specfic Default Gateway
by  RC62N  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/25/2020 4:18:08 PM(UTC)
Report Center Windows update report
by  ToeJoe   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/24/2020 3:39:00 PM(UTC)
Lansweeper Report - assets
by  Andy.S  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/23/2020 2:42:01 PM(UTC)
Lansweeper Run Report on PCs from a list
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/16/2020 4:23:12 PM(UTC)