Notification

Icon
Error

Assets Merging with unrelated Asset - Assets Merging with unrelated Asset

Posted: Thursday, October 8, 2020 5:13:26 PM(UTC)
Dave LaFleur

Dave LaFleur

Member Original PosterPosts: 3
0
Like
I am trying to add two Cisco UCS Interconnects. I have several others that were added with no issues. However, I have two UCS Chassis that one is named PBISFXCLM010 and the other is PBISFXCLM020. PBISFXCLM020 I was able to add both the Interconnects (PBISFXCLM020-Interconnect-A, and Interconnect-B) with no issues.

When I try adding the Interconnects for PBISFXCLM010, and scan them (because they are new assets), the scan runs, then I get a box that says the asset cannot be found. I go in and look and they are no where to be found (PBISFXCLM010-Interconnect-A and PBISFXCLM010-Interconnect-B). Their IP's and MAC addresses are totally different than the PBISFXCLM020 items, however, it seems that Lansweeper thinks they are all related somehow and merges them together.

Does anyone have any idea why this is happening?

Thanks
Dave LaFleur

Active Discussions

Lansweeper Assets with different MACs/IPs getting merged
by  MartinO   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:15:25 PM(UTC)
Lansweeper Where is Extension Attribute 1
by  CoolDood  
Go to last post Go to first unread
Last post: 10/22/2020 8:45:46 PM(UTC)
Lansweeper Accessing IMEI/MEID fields for manual assets
by  Tom Londe   Go to last post Go to first unread
Last post: 10/22/2020 5:31:27 PM(UTC)
Lansweeper Server 2019 Version Numbers
by  MCBowman   Go to last post Go to first unread
Last post: 10/22/2020 2:35:32 PM(UTC)
Lansweeper Wake on Lan Issues
by  brodiemac-too  
Go to last post Go to first unread
Last post: 10/21/2020 4:48:10 PM(UTC)