Notification

Icon
Error

Internet explorer download issue - Internet Explorer won't let me download from trusted sites.

Posted: Wednesday, January 31, 2018 11:39:28 AM(UTC)
CharlesNash

CharlesNash

Member Original PosterPosts: 3
0
Like
I am a new 16 year old apprentice and I am trying to download an application (shoreware/Shoretel) that has been used throughout my company for years without fault on a new laptop. when I try and download it says 'for my security internet explorer blocked downloads from this site'. I added it to my trusted sites and it still has the same issue. any ideas on what it may be and how I might be able to download this? Thanks Anxious Angel Dancing
AZHockeyNut
#1AZHockeyNut Member Alpha Tester Posts: 236  
posted: 1/31/2018 3:59:38 PM(UTC)
Charles, Welcome to the club!
your IT department has settings which are blocking this most likely, start by asking your contact there to explain, perhaps it is policy, perhaps there is a reason they are set that way.

baring that, a bing/google search of the text of messages (in quotes often helps) can yield answers like this...

https://answers.microsof...aafb-efc7ea2a0e82?auth=1

when looking at search results, pay attention, some are Ads, some are less than reputable sources, etc.
Great start by coming here and asking. I would tell you there are other sites too with excellent communities to help.
CharlesNash
#2CharlesNash Member Original PosterPosts: 3  
posted: 1/31/2018 4:37:20 PM(UTC)
Thanks for the help!! I work for a fairly small company and me and my boss are the only IT guys. My boss was away for a few days and I wanted to get this sorted. It wasn't the policy preventing me from downloading unfortunately but I believe the link you have given may be the correct answer. fingers crossed. Angel
Ycereach
#3Ycereach Member Posts: 2  
posted: 8/8/2020 10:46:45 PM(UTC)
I also work for a young company and over the past couple of months we have introduced a lot of IT innovations. It was lucky that I came across this conversation, because a similar question arose, and I hope that now it will be possible to solve it.

Active Discussions

Lansweeper Adding an "Employee ID" column to an asset report
by  ABaker   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 2:27:04 PM(UTC)
Lansweeper Firefox 102 & ESR 91.11
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:12:07 AM(UTC)
Lansweeper Performance report not shows result
by  NoraD   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/28/2022 7:52:27 AM(UTC)
Lansweeper Duplicate AD Users
by  Randy Costa  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/27/2022 5:25:04 PM(UTC)
Lansweeper mail reports
by  swede   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/27/2022 7:47:09 AM(UTC)
Lansweeper Multiple Devices Owned by Users (asset relations)
by  Adrian Scott  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/22/2022 5:34:51 PM(UTC)