Notification

Icon
Error

Knowledgebase - Subcategories possible?

Posted: Thursday, November 9, 2017 10:46:07 AM(UTC)
hatrantator

hatrantator

Member Original PosterPosts: 11
4
Like
Hey there!

Is there any way or maybe a workaround that lets me add subcategories in the knowledgebase?


Example:

We want 2 main categories - Infrastructure and Application.
Both of them should contain some subcategories.

Infrastructure
  • Network
  • Backup

Application:
  • Windows
  • Java



Can i implement that myself or would that be a feature request?

We currently have a little over 1000 articles in our current knowledgebase. Sure, a lot of them won't make it to the new one, but it's still quite an amount and i feel like it is going to be quite a challenge without another category-tier.
tgt
#1tgt Member Posts: 20  
posted: 11/24/2017 1:02:53 PM(UTC)
+1
ajones
#2ajones Member Posts: 7  
posted: 1/29/2018 7:34:45 PM(UTC)
Yes please, would be a very useful feature.
TerryB
#3TerryB Member Posts: 1  
posted: 7/13/2020 8:03:34 PM(UTC)
Is this available yet?

Active Discussions

Lansweeper Software List by Computer/Server Name
by  Andy.S  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:06:43 AM(UTC)
Lansweeper Asset: Duplicate Serial Number (Built-in)
by  brodiemac-too   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 1:28:56 PM(UTC)
Lansweeper A Simple Report (or so I thought)
by  Andy.S  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/5/2020 11:30:45 AM(UTC)
Lansweeper Paid Report Writer Service
by  endyk   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/4/2020 11:56:20 AM(UTC)
Lansweeper Multiple Computers per User
by  brodiemac-too  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/30/2020 12:43:38 PM(UTC)
Lansweeper Workstations with No AV
by  brodiemac-too   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/29/2020 7:44:53 PM(UTC)
Lansweeper AV Audit Report
by  RC62N  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/29/2020 5:17:42 PM(UTC)