Notification

Icon
Error

Quick copy a asset to new - Quick copy a asset to new

Posted: Friday, November 24, 2017 12:19:17 PM(UTC)
beandre

beandre

Member Original PosterPosts: 1
5
Like
When you need to add 1 to 5 asset, it takes some time create the sheet to do the import of asset. An example is when we do an inventory and find an asset missing in Lansweeper. Then I should be nice just to open an already existing asset and with a klick to copy, and then change a serial number and name or what is needed to be changed.
Florian SYN TRAC
#1Florian SYN TRAC Member Posts: 4  
posted: 7/2/2020 6:35:51 AM(UTC)
Hey LS-Team,

please don't ignore wishes from your costumers!!

Best regards from an angry one!

Active Discussions

Lansweeper Email to close ticket
by  wgonzalez_hope   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:54:01 PM(UTC)
Lansweeper Mass update assets through csv
by  B.L.  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:30:21 PM(UTC)
Lansweeper Restrict the access to the knowledgebase
by  ABEAL   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:38:25 PM(UTC)
Lansweeper Wake on Lan Issues
by  Christophe  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:09:12 PM(UTC)
Lansweeper Reason: No email address found for the following user
by  Juha Otava   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:59:41 AM(UTC)
Lansweeper Windows 10 Upgrade to 2004
by  CyberCitizen  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:47:16 AM(UTC)
Lansweeper Scanning despite exclusion
by  pskup   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 7:27:08 AM(UTC)
Lansweeper Export ticket to CSV
by  KeithBecker  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/13/2020 5:56:10 PM(UTC)