Notification

Icon
Error

Access Knowledgebase - WebError

Posted: Thursday, May 14, 2020 6:30:56 PM(UTC)
daigls

daigls

Member Original PosterPosts: 24
0
Like
Hi,

using 8.0.130.12

If i create a new article in knowledgebase i get the error message

WebServer Error "Object reference not set to an instance of an object".

This happens on a Lansweeper ScanServer with IIS and also on a seperate ScanServer with IIExpress Server
FrankSc
#1FrankSc Member Administration Posts: 12  
posted: 6/26/2020 12:47:05 PM(UTC)
Hello,

You could try restarting your web service (IIS or IISExpress).

Alternatively you can also reinstall the website only by following these steps:
https://www.lansweeper.c...your-lansweeper-website/

If the above suggestions would not work, send a mail to support@lansweeper.com

Active Discussions

Lansweeper Software audit with installation date
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/3/2020 3:39:41 PM(UTC)
Lansweeper Duplicates (3-4) in report please helppppp!
by  AlexMZetec  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/2/2020 3:15:16 PM(UTC)
Lansweeper Report to find all computers with no logon data
by  Andy.S  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/2/2020 9:55:53 AM(UTC)
Lansweeper Change processes report to show opposite results
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/29/2020 9:38:46 PM(UTC)
Lansweeper Keep link to items when using column names
by  Tom Galvin  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/27/2020 12:16:03 AM(UTC)
Lansweeper Reporting on low HDD space for 2 servers
by  Samuel1222   Go to last post Go to first unread
Last post: 6/26/2020 8:32:47 PM(UTC)
Lansweeper Report to find out which local users are present
by  chart  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/26/2020 9:01:52 AM(UTC)