Notification

Icon
Error

Default tabs not being deleted.

Posted: Monday, February 24, 2020 11:34:50 PM(UTC)
RobertB

RobertB

Member Original PosterPosts: 28
0
Like
When I delete the default tabs from my dashboard they are not there the next time I log in.

When my techs delete the default tabs from their dashboard they show back up the next time they log in.

What is going on and he do I fix this?
Erik.T
#1Erik.T Member Administration Posts: 63  
posted: 3/2/2020 2:48:25 PM(UTC)
Hi RobertB,

Dashboard tabs can be shared with all users that have asset management rights. Likely, your techs have a different role assigned. More information can be found here: https://www.lansweeper.c...d-tabs-with-other-users/
RobertB
#2RobertB Member Original PosterPosts: 28  
posted: 3/2/2020 11:06:00 PM(UTC)
I don't think you are understanding my question (or I'm not understanding your answer).

My techs are set to view assets only. When they visit the dashboard the are shown all of the default pre-built tabs. They then click on the pencil on each tab and choose to delete the tabs. But when they log out and back in again all of the pre-built tabs show back up again even though they deleted them.
RobertB
#3RobertB Member Original PosterPosts: 28  
posted: 3/17/2020 4:25:47 PM(UTC)
So no suggestions?

Active Discussions

Lansweeper Find machines missing any 1 of several apps
by  BennettL   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:35:28 PM(UTC)
Lansweeper Max Software Version and Deploy to Only Outdated
by  GenDev   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:06:50 PM(UTC)
Lansweeper Patch Tuesday - Superseded MS Updates
by  doone128  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 11:27:10 AM(UTC)
Lansweeper Report on basic Router information
by  Liljack  
Go to last post Go to first unread
Last post: 3/30/2020 7:44:22 AM(UTC)
Lansweeper Windows: Static IP address configured (Built-in)
by  RobinPSU   Go to last post Go to first unread
Last post: 3/27/2020 8:52:12 PM(UTC)
Lansweeper Adding top user to asset report
by  Argon0  
Go to last post Go to first unread
Last post: 3/26/2020 5:20:51 PM(UTC)