Notification

Icon
Error

Worked time

Posted: Friday, September 1, 2017 4:37:47 PM(UTC)
giorgio.melogli@sigemi.it

giorgio.melogli@sigemi.it

Member Original PosterPosts: 1
3
Like
Is it possible to change default worked time , actualy is 1h.


Set Worked time
Imrane DESSAI
#1Imrane DESSAI Member Posts: 1  
posted: 12/10/2019 7:14:40 AM(UTC)
Originally Posted by: giorgio.melogli@sigemi.it Go to Quoted Post
Is it possible to change default worked time , actualy is 1h.


Set Worked time



I have the same question. It would be great if we can customize it.
nmckinney
#2nmckinney Member Posts: 2  
posted: 12/10/2019 8:36:43 PM(UTC)
Originally Posted by: Imrane DESSAI Go to Quoted Post
Originally Posted by: giorgio.melogli@sigemi.it Go to Quoted Post
Is it possible to change default worked time , actualy is 1h.


Set Worked time



I have the same question. It would be great if we can customize it.


Same question. any solution to this?

Also, why can't the time window automatically pop-up when a ticket is closed? It should be an easy mod that several customers would use. It's difficult to tell agents to enter the time when they have to take the extra steps. Having it pop up would ensure then entered the time on all tickets.
Josh R Smith
#3Josh R Smith Member Posts: 7  
posted: 1/16/2020 5:22:56 PM(UTC)
Originally Posted by: nmckinney Go to Quoted Post
Originally Posted by: Imrane DESSAI Go to Quoted Post
Originally Posted by: giorgio.melogli@sigemi.it Go to Quoted Post
Is it possible to change default worked time , actualy is 1h.


Set Worked time



I have the same question. It would be great if we can customize it.


Same question. any solution to this?

Also, why can't the time window automatically pop-up when a ticket is closed? It should be an easy mod that several customers would use. It's difficult to tell agents to enter the time when they have to take the extra steps. Having it pop up would ensure then entered the time on all tickets.


Yes. I would really like to require Time Entered when the ticket closes. I've setup a work around with a checkbox that says "Did you enter time?" But this would be a great feature.

Active Discussions

Lansweeper Show attached USB devices
by  Dannnnooo   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 10:42:17 AM(UTC)
Lansweeper Lansweeper Ubiquiti AP Bullet Devices
by  Beta_Tester  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:59:06 AM(UTC)
Lansweeper Report to find ScanServer 'not working'
by  Rocher Vincent   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 8:07:26 AM(UTC)
Lansweeper Security: HSTS Missing
by  Grey  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:36:49 PM(UTC)
Lansweeper Include custom ticket fields as email tags
by  brownscar   Go to last post Go to first unread
Last post: 9/29/2020 4:09:02 PM(UTC)
Lansweeper SSH - Keyboard Interactive Authentication
by  blackmoonwolf  
Go to last post Go to first unread
Last post: 9/29/2020 1:21:59 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper Dark Theme
by  blackmoonwolf   Go to last post Go to first unread
Last post: 9/29/2020 1:18:32 PM(UTC)
Lansweeper Drag and Drop Email
by  Chris Durham  
Go to last post Go to first unread
Last post: 9/29/2020 7:13:09 AM(UTC)