Notification

Icon
Error

Infopath installer help - Please anyone

Posted: Tuesday, July 23, 2019 3:11:38 PM(UTC)
Dave Ward

Dave Ward

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
Hi not sure if this is the right place to post sorry

please can anyone help create a silent installer package for infopath2013 on windows 10, I have tried so many different ways and I can't get it to work

I have the below config.xml which makes it unattended but this to work neither in the main folder where the .exe is or in the infopath.www folder



<Configuration Product="InfoPathr">

<!-- <Display Level="none" CompletionNotice="no" SuppressModal="yes" AcceptEula="Yes" /> -->

<!-- <Logging Type="standard" Path="%temp%" Template="Microsoft Office InfoPath Setup(*).txt" /> -->

<!-- <USERNAME Value="Customer" /> -->

<!-- <COMPANYNAME Value="MyCompany" /> -->

<!-- <INSTALLLOCATION Value="%programfiles%\Microsoft Office" /> -->

<!-- <LIS CACHEACTION="CacheOnly" /> -->

<!-- <LIS SOURCELIST="\\server1\share\Office;\\server2\share\Office" /> -->

<!-- <DistributionPoint Location="\\server\share\Office" /> -->

<!-- <OptionState Id="OptionID" State="absent" Children="force" /> -->

<!-- <Setting Id="SETUP_REBOOT" Value="IfNeeded" /> -->

<!-- <Command Path="%windir%\system32\msiexec.exe" Args="/i \\server\share\my.msi" QuietArg="/q" ChainPosition="after" Execute="install" /> -->

</Configuration>
CyberCitizen
#1CyberCitizen Member Posts: 220  
posted: 9/2/2019 8:07:00 AM(UTC)
Have you tried the following?


If you've extracted all of the contents, you'll see an infopathwwr folder, grab the config.xml file, and modify the XML file like this:

<Display Level="none" CompletionNotice="no" SuppressModal="yes" AcceptEula="yes" />

Copy and paste the config file to the root of the installation folder so that it is alongside setup.exe, autorun.inf, setup.dll, and readme.htm.

when double-clicking Setup.exe or running it from cmd, it will be silent. Check task manager to see if setup.exe is running. or setup bootstrapper on Win10.


It should be noted that the extraction process has to be done via the exe's /extract command line switch, not via a zip/rar program that identifies the exe as an archive and can open it for manual extraction.
CyberCitizen
#2CyberCitizen Member Posts: 220  
posted: 9/2/2019 8:18:06 AM(UTC)
Just tested and confirmed working.

I extracted it using
infopath_4753-1001_x64_en-us.exe /extract:C:\temp\InfoPath

Then moved that Config,xml file down a folder and added the necessary line. Tested and confirmed working.

Active Discussions

Installer CutePDF and Ghostscript install (Print to PDF)
by  Ruben1  
Go to last post Go to first unread
Last post: 10/15/2019 10:35:05 AM(UTC)
Installer Team Viewer Host update / install
by  nb005   Go to last post Go to first unread
Last post: 9/20/2019 10:41:28 AM(UTC)
Installer Sophos Silent Install
by  mzipperer  
Go to last post Go to first unread
Last post: 9/5/2019 11:00:34 PM(UTC)
Installer Script - Reset Local Admin Password
by  Ricky Hignite   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/26/2019 6:30:06 PM(UTC)
Installer LsAgent for Windows
by  bbeavis  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/15/2019 10:17:18 PM(UTC)
Installer Uninstall - Adobe Acrobat 9x
by  mzipperer   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/12/2019 9:15:51 PM(UTC)
Installer Upgrade Windows 10 to 1803
by  Richard A  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/9/2019 2:05:20 PM(UTC)