Notification

Icon
Error

Install LsAgent on Mac

Posted: Tuesday, August 13, 2019 3:55:08 PM(UTC)
Jonnym

Jonnym

Member Original PosterPosts: 6
0
Like
Is there a best practice for how to deploy lsagent with the cloud relay key for multiple macs? Im trying ssh but the kernel extension policy is denying me permission and Airwatch is a massive pain.

Can I edit a config file within the LsAgent-osx.app package and add the Cloud key, I think this would solve my problem?
roberto.m
#1roberto.m Member Posts: 17  
posted: 8/13/2019 5:30:12 PM(UTC)
hey Jonny, do you use JAMF?
we are using it, with a script, to deploy to our macs.
Jonnym
#2Jonnym Member Original PosterPosts: 6  
posted: 8/14/2019 10:14:08 AM(UTC)
No, we are a Windows house. Do you know if the LsAgent has kernel extensions which can be whitelisted?
maph
#3maph Member Posts: 16  
posted: 2/18/2020 7:57:32 PM(UTC)
Originally Posted by: roberto.m Go to Quoted Post
hey Jonny, do you use JAMF?
we are using it, with a script, to deploy to our macs.


I'm about to take a crack at this with JAMF. Would you mind sharing your script or some advise on where to start?

Ed
#4Ed Member Posts: 14  
posted: 3/20/2020 10:56:11 PM(UTC)
I would also like this. Not using JAMF but Moysle, a sample or a place to start would be helpful.

Active Discussions

Lansweeper "add cc user" doesn't show the correct listings
by  JLPingree   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:12:44 PM(UTC)
Lansweeper Default User Date Format
by  RickW99456  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:00:51 PM(UTC)
Lansweeper Duplicate assets (Servers)
by  FrankSc   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:20:28 PM(UTC)
Lansweeper Lansweeper load the disk subsystem
by  Alexey Gorbachev  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:13:17 PM(UTC)
Lansweeper Lost Configuration tab (Admin rights)
by  kspap   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:30:12 AM(UTC)
Lansweeper Deployment with different user rights
by  Jupiter_IT  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:39:20 AM(UTC)
Lansweeper cisco fuji device not linking with connected devices
by  char   Go to last post Go to first unread
Last post: 7/5/2020 9:12:07 AM(UTC)
Lansweeper Microsoft CVE-2020-1425
by  Richard_B  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/3/2020 4:29:41 PM(UTC)