Notification

Icon
Error

Location -> ipLocation Undefined

Posted: Tuesday, June 25, 2019 9:58:03 AM(UTC)
Michaelvds

Michaelvds

Member Original PosterPosts: 2
0
Like
Hello,

I set up different locations and IPLocations.
When I look at the list of all the locations I notice it says "Undefined" for every location in the "IPLocation" column.

Can anyone tell me how I can connect a location to its IPLocation?

Thank you!
Michaelvds attached the following image(s):
location.jpg
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,766  
posted: 6/28/2019 9:20:28 AM(UTC)
IP Locations use the primary IP of an asset within Lansweeper. Since actual location maps do not have an IP, they won't be linked IP locations.

So, unfortunately, it won't be possible to do this at the moment.

Active Discussions

Lansweeper switch ports with multiple assets
by  FischbachM   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 9:10:42 AM(UTC)
Lansweeper Modify "....less than 1GB free HD..." Report
by  Cripple.Zero  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/15/2019 7:11:10 PM(UTC)
Lansweeper Individual asset compliance
by  ToeCutter   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/15/2019 11:40:57 AM(UTC)
Lansweeper Nvidia August Security Bulletin
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/14/2019 9:00:17 AM(UTC)
Lansweeper Patch Tuesday report, last 3 months
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/14/2019 8:40:45 AM(UTC)
Lansweeper Help Desk report charted by Fiscal Year
by  Tom Londe  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/12/2019 11:39:05 PM(UTC)
Lansweeper Windows: Unauthorized Administrators (Built-in)
by  bnishan   Go to last post Go to first unread
Last post: 8/12/2019 9:02:30 PM(UTC)
Report Center Top 5 Average RAM Usage
by  AlbertD  
Go to last post Go to first unread
Last post: 8/12/2019 5:36:20 PM(UTC)