Notification

Icon
Error

Is the conditional step for OS arch broken?

Posted: Friday, June 21, 2019 8:56:25 PM(UTC)
ALansweeperJunkie

ALansweeperJunkie

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
I've made a very basic package to WOL.

1. Check for 32, if successful, install 32.
2. Check for 64, if successful, install 32.
3. Install 32, stop if fail/successful
4. Install 64, stop if fail/successful

"Result: Deployment ended: No returncode. Package was stuck at step #1. Stop(Failure)."

"OS Architecture Is 32 bit" is on the first step.

Why does is fail on step 1 if all it's doing is checking OS arch?
Running against run of the mill Win10 1903 workstation, 64bit.

Thanks

CyberCitizen
#1CyberCitizen Member Posts: 277  
posted: 6/24/2019 1:00:54 AM(UTC)
We are only updated to 1809 as 1903 still fairly new. Works ok on 1809. Do you have any 1809 machines you can test on? Maybe its an issue with 1903 which can be reported to support to resolve if that is the case.

Active Discussions

Lansweeper Dell Update v3.0
by  gmw158  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:42:19 PM(UTC)
Lansweeper Report to compare softwareVersion
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:57:16 PM(UTC)
Lansweeper Dublicate entries (multiple lines with assetname)
by  wkorrubel  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:10:28 AM(UTC)
Lansweeper Only show string right of character N
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: 1/20/2020 10:36:12 PM(UTC)
Lansweeper Report From Lansweeper For My Company
by  RC62N  
Go to last post Go to first unread
Last post: 1/17/2020 6:59:47 PM(UTC)
Lansweeper AD Users to Managers and their devices.
by  C&C   Go to last post Go to first unread
Last post: 1/17/2020 1:45:52 PM(UTC)
Lansweeper Report From Lansweeper
by  Aravin Nokaraju  
Go to last post Go to first unread
Last post: 1/17/2020 1:46:40 AM(UTC)