Notification

Icon
Error

Suggestions for SonicWall Setup - Cannot get SNMP working

Posted: Thursday, June 13, 2019 9:08:15 PM(UTC)
brodiemac

brodiemac

Member Original PosterPosts: 19
0
Like
I have SNMP setup on my SonicWalls and confirmed I can read the info using the Devicetester utility. However, LANSweeper is not picking up much information. It either reads them as a webserver or Linux device. Anyone have any tips or suggestions to get this working?
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,977  
posted: 6/14/2019 8:37:26 AM(UTC)
Does the asset have an OID on it? It is the easiest way to verify if it was scanned using SNMP. If so I would take a look at just mapping the OID manually (Configuration\Asset Mapping).
brodiemac
#2brodiemac Member Original PosterPosts: 19  
posted: 6/14/2019 12:48:30 PM(UTC)
Again, using the Deveicetester utility provided by LANSweeper, I pulled the OID and added it as you recommended, then re-scanned the device. Same result.
Esben.D
#3Esben.D Member Administration Posts: 1,977  
posted: 6/19/2019 9:25:16 AM(UTC)
What happens if you map the OID?
AZHockeyNut
#4AZHockeyNut Member Alpha Tester Posts: 235  
posted: 6/19/2019 3:32:33 PM(UTC)
If you pull the newer MIBs for with the update, there should be a way to get the OIDs out of that. I don't know if that is a simple process or not as I have not scanned mine nor used any of the Custom OID stuff yet.

Active Discussions

Action PowerShell - Top 10 Memory Hogs
by  iamBaphomet   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/21/2020 3:00:53 PM(UTC)
Lansweeper Launch TeamViewer from inside LanSweeper
by  CyberCitizen  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/19/2020 12:16:12 AM(UTC)
Action Email user
by  morpios   Go to last post Go to first unread
Last post: 1/26/2020 10:55:44 AM(UTC)
Action Psexec service delete
by  steveb  
Go to last post Go to first unread
Last post: 1/25/2020 12:15:01 AM(UTC)
Lansweeper Uninstall Software - Mozilla Firefox
by  Carl_Allen   Go to last post Go to first unread
Last post: 1/22/2020 10:44:36 AM(UTC)
Lansweeper Installation Parameters
by  PeterG  
Go to last post Go to first unread
Last post: 1/8/2020 10:11:51 PM(UTC)
Lansweeper embedded questions
by  mkergan   Go to last post Go to first unread
Last post: 12/20/2019 5:19:46 PM(UTC)
Lansweeper Result: Deployment ended: The environment is incorrect.
by  mkergan  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/19/2019 6:31:44 PM(UTC)