Notification

Icon
Error

Duplicate MAC address during asset rename

Posted: Thursday, May 23, 2019 3:48:49 PM(UTC)
TJ

TJ

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
Hey guys, trying to rename an asset but I can't due to a duplicate MAC address being present on our asset list. Any way around this?

My asset list looks like

VOIPPHONE1
VOIPPHONE2
Hongbo: enter recv_msg_userauth_request Hongbo!!!!! 'none' request, SHOULD NOT BE HERE!!!! Hongbo: enter recv_msg_userauth_reques
VOIPPHONE4

Any tips are appreciated, thanks!

Active Discussions

Lansweeper TPM scanning
by  gene@sca   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:40:24 PM(UTC)
Lansweeper Bulk AssetLock set
by  tcooper  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:24:15 PM(UTC)
Lansweeper Set AssetType based on Model?
by  tcooper   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:16:57 PM(UTC)
Lansweeper Public IP Address
by  David Goodwin  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:57:14 PM(UTC)
Lansweeper Exchange Scan in v7 and DAG
by  Peter.Riederer   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:42:48 AM(UTC)
Lansweeper Asset Scanning - Change Types
by  DNuhija  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/12/2019 5:40:47 PM(UTC)
Lansweeper Plundervolt
by  NWSF   Go to last post Go to first unread
Last post: 12/12/2019 5:10:14 PM(UTC)
Lansweeper MSI Package
by  Stefano Magri  
Go to last post Go to first unread
Last post: 12/12/2019 3:34:16 PM(UTC)