Notification

Icon
Error

Ticket dispatching not working

Posted: Wednesday, May 15, 2019 12:08:23 PM(UTC)
David_Janicek

David_Janicek

Member Original PosterPosts: 3
0
Like
I can't seem to get automatic Ticket dispatching to work. At the moment, the only Filter i defined is that Mails coming from our Domain to the inbox of the Helpdesk get automatically dispatched to the Team.

Mails in itself are working, if users generate a new Ticket on the Homepage, they get a mail. If i change the Ticket, they also get mails and direct messages are also working.

The only difference is, that the Helpdesk mail adress is an internal one, meaning with our full domain, which is different to our regular mail domain. The filter/automatic dispatching does filter to our mail domain.

Full Domain is xxx.gen.de
Mail Domain is xxx.de

Active Discussions

Action Schedule Reboot using AT and psshutdown with time input
by  spatchE   Go to last post Go to first unread
Last post: 5/21/2019 5:35:46 PM(UTC)
Action Open users local Temp directory
by  studerje  
Go to last post Go to first unread
Last post: 5/14/2019 7:24:24 PM(UTC)
Lansweeper CMD- CFI MS Update remover 2
by  Rodney Stowell  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/18/2019 6:55:01 PM(UTC)
Action Skype User
by  cctech   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/18/2019 4:14:54 PM(UTC)
Action Email user
by  cctech  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/18/2019 3:48:50 PM(UTC)
Lansweeper RDP to the asset
by  AZHockeyNut   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/9/2019 6:31:48 PM(UTC)
Lansweeper TeamViewer Remote App
by  JTempleton  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/4/2019 10:29:17 PM(UTC)