Notification

Icon
Error

Performance scanning - incorrect values

Posted: Tuesday, April 23, 2019 9:40:16 AM(UTC)
Borek

Borek

Member Original PosterPosts: 4
0
Like
Hi
Last week I've installed version 7 and set Performance scanning history to 7 days. Today I run your Top CPU report (top 50). All servers have >65% CPU which is not real. According to Lansweeper some servers have almost 100% CPU but in reality they have barely aby load.
Borek attached the following image(s):
cpu1.png
cpu2.png
cpu3.png
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,731  
posted: 4/23/2019 1:42:11 PM(UTC)
I believe the issue is related to specific Windows OS. An issue where System Idle Process is incorrectly shown as CPU usage. It always helps to send these sort of thing to support@lansweeper.com so they can add any additional information to the bug report.
Borek
#2Borek Member Original PosterPosts: 4  
posted: 4/23/2019 2:15:07 PM(UTC)
OK, I will report a bug to support.
It seems to me that it is not related to a specific Windows version.
Esben.D
#3Esben.D Member Administration Posts: 1,731  
posted: 4/24/2019 1:04:57 PM(UTC)
As far as I've seen it's mainly Server OS.
Richard_Lan
#4Richard_Lan Member Posts: 6  
posted: 4/24/2019 4:26:02 PM(UTC)
I have this on my win 10 and win 7 boxes.

Active Discussions

Lansweeper Copying computer names that include a hyphen
by  CyberCitizen  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 4:30:25 AM(UTC)
Installer LsAgent for Windows
by  bbeavis   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:17:18 PM(UTC)
Lansweeper lansweeper 7
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:27:34 PM(UTC)
Lansweeper dotNET framework 3.5 deployment
by  Ramezi   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:49:15 PM(UTC)
Lansweeper InTune Scanning not showing all devices
by  TBRIT  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:05:17 PM(UTC)
Lansweeper lsAgent MSI installer
by  Sandro   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:52:39 AM(UTC)
Lansweeper report of workstation with 2nd screen
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/12/2019 12:43:16 PM(UTC)