Notification

Icon
Error

History deleting daily

Posted: Wednesday, April 24, 2019 8:07:33 AM(UTC)
thoughtmonkey

thoughtmonkey

Member Original PosterPosts: 6
0
Like
This issue has been solved! Click here to view the solution
Hi,

Since upgrading to version 7.1.100.16 on 18th April, I've noticed that changes -/+ on the "History" tab on assets is getting showing all software as being removed (-) and then a (+) appears once a re-scan is done, and is throwing my reports off, until a re-scan is done.

My settings for history is 45days, so not sure why it's showing a mass (-) in the history tab daily for assets?

In scanned interval config, "Software" is set to 0 and the history box is checked, not sure if this is why? But never noticed an issue before the upgrade.

Ideas?

Thanks,
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,631  
posted: 4/24/2019 12:46:08 PM(UTC)
This sounds like it will be most likely a result of the LsAgent issue. At the moment LsAgent has an issue scanning MSI packages.

If you are scanning the asset with both direct scanning and LsAgent, then LsAgent will be removing the MSI packages (due to the bug) and direct scanning will add them again.

In those cases it's best to disable LsAgent scanning until it has been fixed.

Active Discussions

Lansweeper Update DNS record
by  Lewis_Spokane   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 12:17:26 AM(UTC)
Lansweeper Trigger deploy when seen
by  bbazian  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:13:02 PM(UTC)
Lansweeper Restoring server from backup, retaining Lansweeper
by  JacobH   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 8:48:39 PM(UTC)
Lansweeper LSAgent has forgotten x64 Windows applications
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:37:55 PM(UTC)
Lansweeper Not finding some switches on IP range scan
by  acstanley   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:23:36 PM(UTC)
Lansweeper Generate report based upon filter?
by  pryan67  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:20:58 PM(UTC)
Lansweeper LsAgent on Ubuntu 18.04 - Not getting updated in the console
by  rpokkyarath   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 10:15:22 AM(UTC)
Lansweeper Auditing deletes
by  B.L.  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 9:48:45 AM(UTC)