Notification

Icon
Error

Execute scripts/command on remote machine - Unable to make it work, help!

Posted: Tuesday, March 12, 2019 12:30:49 PM(UTC)
Saulo Benigno

Saulo Benigno

Member Original PosterPosts: 7
0
Like
This is my script:

Quote:
Command:
Xcopy "{PackageShare}\Installers\uninstall.exe" c:\remotefolder /I /A /R /Y

Command:
Xcopy "{PackageShare}\Installers\executeFile.bat" c:\remotefolder /I /A /R /Y

Command:
c:\remotefolder \executeFile.bat


The bat files contains the uninstall command inside that execute the uninstall tool.

But the .bat file does not work. The uninstall.exe does not execute.

I tried one bat with a "msg * test ok" command and it does execute, tried one with a "dir > s.txt" but the s.txt file it's not created.

Why some commands execute on the remote machine and others not?

CyberCitizen
#1CyberCitizen Member Posts: 365  
posted: 3/20/2019 7:15:54 AM(UTC)
It is hard to tell without seeing what your trying to uninstall, but I would go away from using a bat file as it won't pass error codes through etc. I would create it as a deployment package with each step etc so you can see where it's failing, its a little extra work at the start but makes things alot easier.

Active Discussions

Lansweeper Only 1 Basic Action not working?
by  DotWAD   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:17:05 PM(UTC)
Lansweeper Mapped Drives Incorrect
by  cycleheat  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:21:32 PM(UTC)
Lansweeper Help on creating report list from security groups
by  sc00bs   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:52:39 PM(UTC)
Lansweeper Will someone at Lansweeper please take my money?
by  sbAYVdQu  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:31:33 PM(UTC)
Lansweeper Monitor open process
by  Renato   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:10:48 PM(UTC)
Lansweeper Duplicate assets (Servers)
by  kjstech  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 2:34:14 PM(UTC)
Lansweeper Office 365 32bit vs 64bit?
by  CyberCitizen   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 7:22:38 AM(UTC)
Lansweeper "add cc user" doesn't show the correct listings
by  JLPingree  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/6/2020 8:12:44 PM(UTC)