Notification

Icon
Error

Virus Remacc.Radmin and Lansweeper 7.1.40.6 - Symantec found virus on Remacc.Radmin on Windows Lansweeper server

Posted: Friday, March 15, 2019 10:18:03 AM(UTC)
FredFlintstone

FredFlintstone

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
15 March 2019
Symantec found a virus on Windows Lansweeper server. The name of the virus is Remacc.Radmin.
After that, two other Windows servers and one Windows 7 workstation where infected.
Symantec has detected the virusses.

Please help.
Has it to do with the Lansweeper agent on Windows? Is it a false positive?
Esben.D
#1Esben.D Member Administration Posts: 1,982  
posted: 3/15/2019 1:08:06 PM(UTC)
I would suggest sending this info to support@Lansweeper.com together with a screenshot of the virus detection.

In the past it has happened regularly that AV software have false positives that flag certain Lansweeper files as a virus or infected file.

If you can send us the file on which this false positive is being reported on, along with the AV software you are using, we can contact the publisher and ask them to fix their false positive.

Active Discussions

Lansweeper Only 1 Basic Action not working?
by  DotWAD   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 6:17:05 PM(UTC)
Lansweeper Mapped Drives Incorrect
by  cycleheat  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:21:32 PM(UTC)
Lansweeper Help on creating report list from security groups
by  sc00bs   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:52:39 PM(UTC)
Lansweeper Will someone at Lansweeper please take my money?
by  sbAYVdQu  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:31:33 PM(UTC)
Lansweeper Monitor open process
by  Renato   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:10:48 PM(UTC)
Lansweeper Duplicate assets (Servers)
by  kjstech  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 2:34:14 PM(UTC)
Lansweeper Office 365 32bit vs 64bit?
by  CyberCitizen   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 7:22:38 AM(UTC)
Lansweeper "add cc user" doesn't show the correct listings
by  JLPingree  
Go to last post Go to first unread
Last post: 7/6/2020 8:12:44 PM(UTC)