Notification

Icon
Error

Search bar logic - Search bar logic

Posted: Friday, January 11, 2019 2:53:27 PM(UTC)
bbeavis

bbeavis

Member Original PosterPosts: 12
1
Like
I have read the article and forum post on how the search bar works. My wish is that there is a setting that could be toggled to change the behavior.

I'd like to have the option to change from "starts with" to "contains" and possibly others.

I realize that I can simply start the search with %, but I want every search to be contains and I see no performance impact on our dataset. Having to add the % every time seems "unpolished".

Thanks.

Active Discussions

Lansweeper Changing/Editing tblComputerSystem.DomainRole
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 2:41:17 PM(UTC)
Lansweeper Version Check Page
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 2:37:43 PM(UTC)
Lansweeper warranty information missing
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 2:33:03 PM(UTC)
Lansweeper Dell Switch Servicetag
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 2:12:22 PM(UTC)
Lansweeper Office 365 ProPlus not detected in a few PCs
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 2:10:44 PM(UTC)
Lansweeper Imageright Installation
by  CyberCitizen  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:01:30 AM(UTC)
Lansweeper Is the conditional step for OS arch broken?
by  CyberCitizen   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 1:00:54 AM(UTC)
Lansweeper http to https complicated?
by  Lewis_Spokane  
Go to last post Go to first unread
Last post: 6/22/2019 12:33:31 AM(UTC)