Notification

Icon
Error

Search bar logic - Search bar logic

Posted: Friday, January 11, 2019 2:53:27 PM(UTC)
bbeavis

bbeavis

Member Original PosterPosts: 11
1
Like
I have read the article and forum post on how the search bar works. My wish is that there is a setting that could be toggled to change the behavior.

I'd like to have the option to change from "starts with" to "contains" and possibly others.

I realize that I can simply start the search with %, but I want every search to be contains and I see no performance impact on our dataset. Having to add the % every time seems "unpolished".

Thanks.

Active Discussions

Lansweeper Add Asset State to Patch Report
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 9:23:42 PM(UTC)
Lansweeper reporting on scheduled tasks
by  AZHockeyNut  
Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 5:25:22 PM(UTC)
Lansweeper Identifying systems for INTEL-SA-00166
by  Esben.D   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 3:32:36 PM(UTC)
Lansweeper Inventory for all Connected Headphone
by  Pritpal Karir  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 2:21:58 AM(UTC)
Report Center PuTTY 0.71 Report
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: 3/20/2019 3:34:55 PM(UTC)
Report Center Google Chrome Zero-day vulnerability
by  df1823   Go to last post Go to first unread
Last post: 3/19/2019 3:28:53 PM(UTC)
Report Center Microsoft Patch Tuesday Report – March 2019
by  Esben.D  
Go to last post Go to first unread
Last post: 3/19/2019 3:17:50 PM(UTC)