Notification

Icon
Error

Asset Radar to cover all subnets

Posted: Wednesday, January 20, 2021 3:16:33 PM(UTC)
BentO

BentO

Member Original PosterPosts: 4
0
Like
Asset Radar is perfect for instant discovery- and scanning of devices connecting to the subnet.

However, Asset Radar does only cover the subnet where the Lansweeper server is located, but I hope and thing, that most companies has more subnets to obtain basic network security.


A big wish is an Asset Radar that covers all (selected) subnets.


Maybe you could use the LSAgent on an active computer, to act as a Asset-Radar-Helper on the given subnet ?

I've seen this method used with thin-client management.
FrankSc
#1FrankSc Member Administration Posts: 116  
posted: 1/21/2021 7:51:36 PM(UTC)
Hello,

Indeed, Asset Radar only scans within its own subnet at the moment. Adding an extra scanning server(s) in your other subnet(s) is a way to solve this.

Active Discussions

Lansweeper LSAgent Rescan Asset
by  marck1024   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 4:11:53 PM(UTC)
Lansweeper Allowing a role to create asset groups
by  mh6543   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 10:00:40 PM(UTC)
Lansweeper Export LsAgent Assets
by  steveb  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 7:26:32 PM(UTC)
Lansweeper Asset Uptime "Asset on total"
by  Andy.S   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 3:07:35 PM(UTC)
Lansweeper Scanning for Static Routes?
by  ChrisParr  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 12:43:28 PM(UTC)
Lansweeper lansweeperuser sql database permissions
by  David K.   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/25/2021 11:54:38 PM(UTC)
Lansweeper Scanning certificates
by  Vincent Pollock  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/25/2021 8:35:11 PM(UTC)