Notification

Icon
Error

Deployment Package Error Message

Posted: Wednesday, October 28, 2020 7:59:36 PM(UTC)
jah88

jah88

Member Original PosterPosts: 3
0
Like
Hi everyone,

I built out a deployment package for our anti-virus and I keep getting this message. I have tried different account and I still cant get this to run. Does it need its own domain account or local account created? I have tried it with my domain admin account but it still rejected it.

Scanning Credentials Preliminary checks failed. Task Registering Error. A specified logon session does not exist. It may already have been terminated. (Exception from HRESULT: 0x80070520)
Brandon
#1Brandon Member Posts: 57  
posted: 10/29/2020 2:04:25 PM(UTC)

Active Discussions

Report Center Default Browser and Version
by  RC62N  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/26/2020 8:00:54 PM(UTC)
Lansweeper Trying to make a custom report that sorts assets by state
by  mzipperer   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/25/2020 5:36:52 PM(UTC)
Lansweeper Report - All Assets with Specfic Default Gateway
by  RC62N  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/25/2020 4:18:08 PM(UTC)
Report Center Windows update report
by  ToeJoe   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/24/2020 3:39:00 PM(UTC)
Lansweeper Report - assets
by  Andy.S  
Go to last post Go to first unread
Last post: 11/23/2020 2:42:01 PM(UTC)
Lansweeper Run Report on PCs from a list
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: 11/16/2020 4:23:12 PM(UTC)