Notification

Icon
Error

LSPUSH and Group Policy - lspush will run manually but not in policy

Posted: Monday, September 21, 2020 10:15:12 PM(UTC)
HurricaneDave

HurricaneDave

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
Greetings, has anyone encountered an issue with running the lspush in a startup script in group policy? I set it up just as the knowledgebase article said, but it doesn't seem to run with the user logs in.

I can have the same computer/user run the .vbs script manually from the same location and it works fine.

I ran a gpresult on the computer/user and the GPO is applying.

I don't see any messages in Windows event viewer. I uninstalled and/or disabled anti-virus to test and still nothing.

????
Caleb
#1Caleb Member Posts: 19  
posted: 10/2/2020 4:50:56 PM(UTC)
I think we had some issues with a startup script. We currently use a scheduled task that is deployed and managed using Group Policy. It works quite well.

Active Discussions

Lansweeper License renewal - but why
by  mrusso   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 5:01:47 PM(UTC)
Lansweeper Deployment Package Error Message
by  Brandon  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 2:04:25 PM(UTC)
Lansweeper Asset Type Mail Server
by  MarkPayton   Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 1:03:54 PM(UTC)
Lansweeper Upgrade Win 10 build to version 2004
by  Jean-FB  
Go to last post Go to first unread
Last post: 10/28/2020 7:34:29 PM(UTC)
Lansweeper Uptime only shows Standby
by  Gst4r   Go to last post Go to first unread
Last post: 10/28/2020 4:19:33 PM(UTC)
Lansweeper Excepciones
by  Pablo  
Go to last post Go to first unread
Last post: 10/27/2020 7:35:21 PM(UTC)
Lansweeper Help desk API
by  Skylar@Hennig   Go to last post Go to first unread
Last post: 10/27/2020 5:01:18 PM(UTC)
Lansweeper Helpdesk API
by  Skylar@Hennig  
Go to last post Go to first unread
Last post: 10/27/2020 4:44:50 PM(UTC)