Notification

Icon
Error

Update Switch Information

Posted: Wednesday, February 10, 2016 6:03:41 PM(UTC)
ManuelNas

ManuelNas

Member Original PosterPosts: 1
0
Like
This issue has been solved! Click here to view the solution
All,
in lansweeper asset i found the switch information current installed in my company.
I noticed that the information about the devices connected on the port are not update in real time.
For example, if i move a client from port 10 to port 11 on lansweeper report i will find two different record for the same device (in the two different port).
Is it possible make the software showing only the last information about the specific device?


Thx in advance
Susan.A
#1Susan.A Member Administration Posts: 1,536  
posted: 2/15/2016 11:40:31 PM(UTC)
What you are reporting is expected behavior. For each switch port, Lansweeper lists the last asset to be connected to that port. The date/time of the connection is listed next to the port as well.

In the Lansweeper 6.0 beta, there is a button in the Asset Options of the switch page however to manually delete any old connection data. If you are interested in a download link for the beta, please contact support@lansweeper.com and include "beta" in the title of your message.
ufficioced
#2ufficioced Member Posts: 50  
posted: 12/23/2020 3:27:34 PM(UTC)
I'm sorry but I use lansweeper 8 and I can't find this option.
The question is the same: haw can I update my "switch port connection" in the asset page?
Thanks
rader
#3rader Member Posts: 13  
posted: 2/25/2021 6:28:29 PM(UTC)
Originally Posted by: ufficioced Go to Quoted Post
I'm sorry but I use lansweeper 8 and I can't find this option.
The question is the same: haw can I update my "switch port connection" in the asset page?
Thanks


When you bring up the switch in question, on the left side is a link called "Remove Disconnected Devices". This should do what your looking for.

Active Discussions

Lansweeper Acknowlege from Alerts
by  Hilbers   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 7:55:38 AM(UTC)
Lansweeper LsAgent for Windows command line options?
by  Brandon  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:49:17 PM(UTC)
Lansweeper EmailLog.txt file become big in size
by  Ary Ahmed   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/18/2021 10:56:58 AM(UTC)
Lansweeper LsAgent.ini
by  Orion Poplawski  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/17/2021 4:49:12 PM(UTC)
Lansweeper LSagent force a scan
by  Orion Poplawski   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/17/2021 4:46:49 PM(UTC)
Lansweeper MS Edge Chromium LanSweeper Extension development
by  steveb  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/16/2021 10:59:56 PM(UTC)
Lansweeper Office 365 v2 Scanning Error
by  DJX   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/16/2021 7:37:57 PM(UTC)
Lansweeper Database size growing too large
by  JTempleton  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/16/2021 5:19:22 PM(UTC)