Notification

Icon
Error

Asset Radar to cover all subnets

Posted: Wednesday, January 20, 2021 3:16:33 PM(UTC)
BentO

BentO

Member Original PosterPosts: 4
0
Like
Asset Radar is perfect for instant discovery- and scanning of devices connecting to the subnet.

However, Asset Radar does only cover the subnet where the Lansweeper server is located, but I hope and thing, that most companies has more subnets to obtain basic network security.


A big wish is an Asset Radar that covers all (selected) subnets.


Maybe you could use the LSAgent on an active computer, to act as a Asset-Radar-Helper on the given subnet ?

I've seen this method used with thin-client management.
FrankSc
#1FrankSc Member Administration Posts: 116  
posted: 1/21/2021 7:51:36 PM(UTC)
Hello,

Indeed, Asset Radar only scans within its own subnet at the moment. Adding an extra scanning server(s) in your other subnet(s) is a way to solve this.

Active Discussions

Lansweeper Asset management/replacement
by  RC62N   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/26/2021 6:30:22 PM(UTC)
Lansweeper Turn off graphical report builder
by  Tenacious   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/23/2021 7:53:03 PM(UTC)
Report Center Reference software list
by  DeviantTomato   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/23/2021 1:16:48 PM(UTC)
Lansweeper Report Filtering Uptime
by  CyberCitizen  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/22/2021 12:28:22 AM(UTC)
Lansweeper Adobe Report for CVE-2021-21017
by  baycrest   Go to last post Go to first unread
Last post: 2/10/2021 2:27:57 PM(UTC)
Lansweeper Need help with two reports
by  Andy.S  
Go to last post Go to first unread
Last post: 2/10/2021 10:15:42 AM(UTC)