Notification

Icon
Error

Asset Radar to cover all subnets

Posted: Wednesday, January 20, 2021 3:16:33 PM(UTC)
BentO

BentO

Member Original PosterPosts: 5
0
Like
Asset Radar is perfect for instant discovery- and scanning of devices connecting to the subnet.

However, Asset Radar does only cover the subnet where the Lansweeper server is located, but I hope and thing, that most companies has more subnets to obtain basic network security.


A big wish is an Asset Radar that covers all (selected) subnets.


Maybe you could use the LSAgent on an active computer, to act as a Asset-Radar-Helper on the given subnet ?

I've seen this method used with thin-client management.
FrankSc
#1FrankSc Member Administration Posts: 127  
posted: 1/21/2021 7:51:36 PM(UTC)
Hello,

Indeed, Asset Radar only scans within its own subnet at the moment. Adding an extra scanning server(s) in your other subnet(s) is a way to solve this.

Active Discussions

Lansweeper Acknowlege from Alerts
by  Hilbers   Go to last post Go to first unread
Last post: Today at 7:55:38 AM(UTC)
Lansweeper LsAgent for Windows command line options?
by  Brandon  
Go to last post Go to first unread
Last post: Yesterday at 4:49:17 PM(UTC)
Lansweeper EmailLog.txt file become big in size
by  Ary Ahmed   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/18/2021 10:56:58 AM(UTC)
Lansweeper LsAgent.ini
by  Orion Poplawski  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/17/2021 4:49:12 PM(UTC)
Lansweeper LSagent force a scan
by  Orion Poplawski   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/17/2021 4:46:49 PM(UTC)
Lansweeper MS Edge Chromium LanSweeper Extension development
by  steveb  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/16/2021 10:59:56 PM(UTC)
Lansweeper Office 365 v2 Scanning Error
by  DJX   Go to last post Go to first unread
Last post: 4/16/2021 7:37:57 PM(UTC)
Lansweeper Database size growing too large
by  JTempleton  
Go to last post Go to first unread
Last post: 4/16/2021 5:19:22 PM(UTC)